Musher » Sportok » Skijöring

Skijöring

13 termék

A skijöring és általában a szánhúzó kutyás csapatok számomra a szabadságot, a kalandot, az adrenalint és a csapatszellemet jelentik.

Violaine Grau

13 termék >

A skijöring és a szánhúzó csapatok általában a szabadságot, a kalandot, az adrenalint és a csapatszellemet jelentik számomra. Ez egy csodálatos sport a természetben, amely hihetetlen élményt nyújt, ugyanakkor erőt, kitartást és bátorságot igényel. Ami pedig a kutyáim, a szibériai huskyk jellemét illeti, csodálom őket, mert minél nagyobb a kihívás, annál inkább képesek mindent beleadni.

Hogyan választok hámot a kutyáimnak? A kérdés elég összetett: először is, jól kell illeszkednie a kutyáim alkatához, és egyszerűnek kell lennie a feladás/levétel folyamatának. 19 kutyám van, nem tudok bonyolult hámokkal bíbelődni. A Mushernél elsősorban az M, L, XL méreteket választom, ezek passzolnak a kutyáimra. Másrészt, a hámoknak erősnek, mosásállónak kell lenniük, nem szabad, hogy nehezek legyen a kutyák számára sem esőben, sem sárban. A Musher hámok ezeknek a kritériumoknak is megfelelnek. A gyakori mosás ellenére (nálam hetente) is megtartják a színüket és nem romlik a minőségük sem. Sok más márkát tesztelve számomra a Musher hámok a legpraktikusabb és legjobb hámok mindennapi használatra és versenyre is.