Musher » Shop » póráz » ANVIK DT rugalmas, duplafogós szár

ANVIK DT rugalmas, duplafogós szár

14790 Ft

  Elbizonytalanodtál, hogy jó lesz-e a méret? Vagy egyik méret sem felel meg? Ne izgulj, szívesen segítünk a méretválasztásban, vagy akár az egyedi méretre gyártásban is! Keresd bátran az Ügyfélszolgálatos csapatot, Petrát és Sipit!
  Törlés
  Mennyiség:

  Termékleírás

  A Musher Anvik kétfogós DT (Double Trouble) szár egy újragondolt rugalmas szár, mely számos problémára nyújt megoldást. Termékeinket folyamatosan használjuk, teszteljük és figyeljük, hogy mivel tudjuk még jobbá, még tökéletesebbé, még funkcionálisabbá tenni őket.

  A Musher Anvik DT rugalmas szárat dupla fogóval kifejezetten olyan kutyás futóknak fejlesztettük, akik szeretnék futás közben egyszerűbben és határozottabban kontrollálni kutyájukat. Legyen szó versenyhelyzetről, egy dinamikus startról, vagy hobby futás közben egy meredekebb lejtőről és kanyarról, a Musher Anvik kétfogós rugalmas szárral nagyobb biztonsággal és könnyebben tudod kontrollálni kutyádat.

  Hogyan?
  A szárra két fogót terveztünk. A hámhoz közelebbi fogóval stabilan tudod megfogni kutyádat rajtnál, felvezetésnél, vagy bármilyen vészhelyzet esetén. A kezedhez közelebb lévő fogó könnyebben elérhető, ezt könnyebben elérhető számodra futás közben. Így, ha mozgás közben kell valamiért korrigálni, vagy kontrollálni a kutyát, ezzel a fogóval gyorsan és hatékonyan megteheted.

  Miért jó ez?
  Nincs több izgalom a lejtőkön, vége a kanyarokban való kifarolásnak. Marad a biztonság és a stabil kontroll, minden helyzetben.

  Technikai adatok

  • Heveder szélessége: 25 mm
  • Teherbírás: 10 kg feletti kutyáknak

  Használati útmutató

  Letöltés

  Méretfelvétel

  Méret Hossz (alaphelyzetben) Hossz (kinyújtva) Ajánlott tevékenység
  S 145 cm 205 cm Futás, túrázás
  M 175 cm 235 cm Futás, túrázás
  L 205 cm 265 cm Futás, túrázás