Musher » Shop » accessory » Baseball sapka

Baseball sapka

4190 Ft

  Mennyiség:

  Termékleírás

  Szereted a kutyádat és szeretsz futni? A Musher falka futó szekciójának talán két legalapvetőbb jellemzője. Csupán ennyi elég a boldogsághoz, a szabadsághoz, az egészséghez és kutyánk öröméhez. Egy baseball sapka nem hiányozhat a szabadidejüket aktívan a kutyájukkal a természetben töltő gazdik kiegészítői közül. És ha már baseball sapka, akkor legyen olyan, ami szívünkhöz a legközelebb áll. Ez az unisex sapka szinte bárhová elkísér, legyen szó futásról, városi sétáról, strandról vagy csak a mezőn ücsörgésről. Mint minden Musher termék tervezésénél, nemcsak a design, de a minőség lécét is magasra tettük.

  A sapka alapanyaga bordázott szövet, amely 100 százalék fésült pamutból készült (380g/m2). Hatpaneles szabással készült, így formája tökéletesen illeszkedik a fejre. Napellenzőjének köszönhetően biztosan nem fog a szemedbe sütni a nap, hiszen elég hosszú, formája pedig hajlított. Egy méretben kapható, de a hátulján lévő kis réz csattal állítani tudod a méretét, hogy tökéletesen passzoljon rád. A sapkába varrt címke sem fog zavarni, hiszen szaténből készült, így észre sem fogod venni, hogy ott van, nem kell bajlódnod a kivágásával.

  A sapkán körbe hímzett szellőző nyílások találhatók, ami nagyban növeli a komfortérzetet. A sapka színe pala szürke, elején „I like my dog. And running. And that’s it” hímzés, a Musher összetéveszthetetlen türkiz színével. Oldalán pedig a Musher logó bújik meg.

  Technikai adatok