Musher » Shop » kiegészítő » Kulcstartó

Kulcstartó

1990 Ft

  Mennyiség:

  Termékleírás

  Szeretjük kihozni a legegyszerűbb dolgokból is a legtöbbet, szeretjük újragondolni a tárgyakat, az eszközöket és a funkciókat. Ez a hitvallás jellemzően minden termékünkre igaz és ezt egy egyszerű kulcstartó megtervezésénél, kigondolásánál sem veszítjük szem elől. Még egy ilyen hétköznapi, mindenki által használt tárgy is lehet több önmagánál, ha meglátjuk benne a lehetőségeket.

  A Musher kulcstartó mindjárt négy funkciót is rejt magában. Nézzük csak, mik ezek:
  – természetesen alapvető funkciója, hogy a kulcsaidat biztonságban tudd, ehhez pedig egy strapabíró, kiváló minőségű krómozott acél kulcskarikát tettünk a Musher hevederre. Ez a karika nem fog kitágulni, meglazulni.
  – A kulcstartó végén található karabiner segítségével rögzítheted a kulcstartót a nadrágodra, a táskádra, vagy a hátizsákodra.
  – A strapabíró, könnyű, alumínium karabinert leveheted a kulcstartóról és külön is bármire használhatod, ez pedig egy Musher-nek bármikor jól jöhe!
  – A negyedik, de nem a legkevésbé fontos funkció pedig a karabineren található sörnyitó, ami szintén bármikor és bárhol jó szolgálatot biztosíthat.

  A 10 cm hosszú, 2,5 cm széles hevederre egy Musher logóval ellátott gumi címkét helyeztünk. Ha a kulcstartót a zsebre szeretnéd tenni, de a karabinerrel együtt már túl nagynak bizonyulna, egyszerűen csak vedd le róla, és a kulcsaid simán beleférnek majd a zsebedbe.

  Technikai adatok